Nasze gospodarstwo istnieje od 1996 roku, specjalizując się głównie w produkcji roślinnej. Od 2014 roku rozszerzyliśmy naszą działalność o uprawę malin, zajmując się obecnie dwoma hektarami ziemi.
Nasza produkcja malin jest przeznaczona zarówno na sprzedaż jako owoce deserowe na lokalnych rynkach, jak również do przetwórstwa. W ostatnim czasie poszerzyliśmy naszą ofertę o produkcję soku i syropu z malin, a także dżemu oraz malin w syropie.
Wszystkie nasze produkty są w 100% naturalne, bez dodatku konserwantów, aromatów, barwników czy stabilizatorów. Zawierają jedynie minimalną ilość cukru i nie są rozcieńczane.
Dzięki ich wyjątkowym walorom smakowym oraz bogatej zawartości witamin B, C, wapnia, potasu i magnezu, oraz ich korzystnemu wpływowi na zdrowie, w tym działaniu przeciwgorączkowym, wzmacniającym i przeciwmiażdżycowym, nasze produkty zasługują na pierwsze miejsce wśród innych dostępnych na rynku.
Biografia producenta
Nasze gospodarstwo istnieje od 1996 roku, specjalizując się głównie w produkcji roślinnej. Od 2014 roku rozszerzyliśmy naszą działalność o uprawę malin, zajmując się obecnie dwoma hektarami ziemi.
Nasza produkcja malin jest przeznaczona zarówno na sprzedaż jako owoce deserowe na lokalnych rynkach, jak również do przetwórstwa. W ostatnim czasie poszerzyliśmy naszą ofertę o produkcję soku i syropu z malin, a także dżemu oraz malin w syropie.
Wszystkie nasze produkty są w 100% naturalne, bez dodatku konserwantów, aromatów, barwników czy stabilizatorów. Zawierają jedynie minimalną ilość cukru i nie są rozcieńczane.
Dzięki ich wyjątkowym walorom smakowym oraz bogatej zawartości witamin B, C, wapnia, potasu i magnezu, oraz ich korzystnemu wpływowi na zdrowie, w tym działaniu przeciwgorączkowym, wzmacniającym i przeciwmiażdżycowym, nasze produkty zasługują na pierwsze miejsce wśród innych dostępnych na rynku.